→ Sweet Mac Setups (och en fråga till våra läsare)

Av alla de Macrelaterade bloggar jag följer är de jag läser med störst behållning och regelbundenhet är John Grubers Daring Fireball, Benjamin Brooks The Brooks Review, Andy Ihnatkos Celestial Waste of Bandwidth1 och sist, men inte minst, Shawn Blancs självtitulerade blogg.

Shawn Blanc har en serie inlägg som går under benämningen Sweet Mac Setups; inlägg där någon får visa vilka verktyg de använder, samt svara på frågorna om varför de har valt just de verktygen och hur verktygen hjälper dem att få sitt jobb gjort. Det är en trevlig inläggsserie, stundvis otroooligt nördig, men ger också tips om hur man själv kan förbättra sitt arbetsflöde och sin arbetsplats.

Är det en typ av inlägg som skulle kunna vara intressant för dig som läsare? Hör av dig genom att klicka på Reagera-länken nedan eller på fliken till höger. Du kan även följa och kontakta oss på Twitter eller Facebook.

  1. Andy Ihnatko bloggar också på Chicago Sun-Times. []
Länkat av Mattias 27 september 2011 • KortlänkLägg till på Instapaper • Dela på TwitterReagera på länken

vision

Världen innehåller enorma möjligheter för de flesta av oss. Men i möjligheterna ligger en dubbelhet. Hur vi hanterar friheten att själva råda över vår tid och uppmärksamhet avgör vilka vi är. Kanske är det mer tydligt än någonsin i vår tid? Teoknologi vill vara ett samtal kring frågor i skärningspunkten mellan möjligheterna och verkligheten; ärligt, öppet och roligt. Eftersom vi är både präster och nördar är det naturligt att samtalet ofta tar sin utgångspunkt både i kyrkans värld och prylarnas.

info

Teoknologi är kodat i Espresso, bygger på Wordpress och hostas av Surftown. Studio Sans har designat och producerat hemsidan, som är responsiv och har experimentellt stöd för HTML5 och CSS3. Vi gillar webbläsarna Safari och Chrome. Alla inlägg är licensierade med Creative Commons licens BY-ND. Licensen innebär att du gärna får dela med dig av vad vi gör, så länge du berättar varifrån det kommer och inte bearbetar det på något sätt.

rss

I det här flödet finns allt innehåll; avsnitt, artiklar och länkar. Om du inte vill prenumerera på länkarna kan du användadet här flödet. Du kan prenumerera på avsnitten separat i iTunes eller här.